Köp dator på nätet!

Dags att köpa ny dator?

För att hitta rätt dator att köpa så kan det, om man inte är insatt, bra att ibland få lite hjälp.

När jag köpte dator så tog jag först kontakt med personalen ONOFF vilket inte gjorde mig ett dugg smartare. Det kändes som om de bara ville lura på mig det dyraste dom hade och som jag har förstått nu i efterhand så hade de ingen koll över huvudtaget vad de pratade om. Eftersom jag bara kände mig dum när jag var där så gick jag hem för att läsa på om datorer på olika it-forum som jag pratade om i förra inlägget, och tur var väl det, för alla på forumet kom med input om vad jag skulle köpa och gjorde till och med färdiga paket med ihop plockade delar. Hela paketet inklusive ny skärm blev billigare än bara datorn skulle kosta på en elektronik kedja.

När jag fått hem alla delar jag beställt så bjöd jag över en kompis på middag och hjälp med att plocka ihop datorn, allt fungerar perfekt och jag kunde inte vara nöjdare så mitt tips till dig som är på datorjakt, hör runt på forum för att få den bästa hjälp som går att få!

litepress